Stekbedrijf Bergs; rooted plant plugs custom-made

Welkom op onze website. Wij vermeerderen o.a. sierheesters, kruiden, vaste planten en vele andere planten op contractbasis voor kwekerijen. Onze specialiteit is de vermeerdering van Lavendel. Onze bewortelde stekken, zijn geen standaard producten maar het resultaat van maatwerk. Iedere opdracht komt tot stand in nauw overleg met de klant. Meedenken en service staan naast maatwerk hoog bij ons in het vaandel.
 
Deze website informeert u over ons bedrijf, ons assortiment en onze werkwijze. Kijk gerust eens rond. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord, bel ons of neem contact op via het contactformulier op deze site.
 
Wij helpen u graag verder!
 
Wim Bergs en
Loes Mulders-Bergs

Sortimentslijst

Lavendel, sierheesters en vaste planten... ga naar ons assortiment!

» Lees meer

Verkoopteam

Ons verkoopteam staat voor u klaar! Bent u geïnteresseerd in een soort wat niet op onze lijst staat? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder!

» Lees meer

Bedrijfsprofiel

Vanaf nu ons Bedrijfsprofiel ook digitaal.

» Lees meer

Lamorosia

Het is een stevige plant die bloeit van mei tot oktober, zijn kleuren behoudt en blijft doorbloeien onder alle weersomstandigheden.

» Lees meer

Lamorosia Purple Flag

Lamorosia Purple Flag is het resultaat van jarenlange intense veredeling met botanisch sterke soorten. Het is een stevige plant die bloeit...

» Lees meer

Neem gerust contact met ons op via:

telefoon:+31 (0)475 49 86 00
mail:info@bergs.nl